top of page
Egmond aan Zee colage wolken.jpg

Harry Roekens houdt van illustreren en is een creatieveling van deze tijd, die met name dorpsgezichten en stadsgezichten tekent, maar ook geïnteresseerd is in enkele gebouwen en losse objecten. Hij ontdekt, creëert, en maakt digitale illustratie. Voor het tekenen op de computer ontdekte, altijd hij getekend en geschilderd met de traditionele materialen.

Zijn illustraties zijn eenvoudig verkrijgbaar. Met deze website is het bestellen gemakkelijk voor je gemaakt. Kies via het menu een illustratie, kies een Hollands souvenir of vind een sky-line van je dorp of stad. Verras je moeder met een illustratie, geef een last-minute Vaderdagkado of een geweldig Kerstcadeau! Of verras je lief op Valentijnsdag met een leuke illustratie voor aan de muur. Moderne kunst, unieke illustraties van een hedendaagse kunstenaar.

Tekeningen / illustraties zijn VECTOR bestanden hierdoor kunnen de Tekeningen / illustraties zonder kwaliteitsverlies oneindig vergroot of verkleind worden.
De illustraties op deze website zijn in een zeer lage resolutie geplaatst en kunnen onscherp uitkomen. Aangeleverd drukwerk is in elk formaat haarscherp.


Er zijn veel mogelijkheden door het computertijdperk. De illustraties kunnen op elke formaat en op allerlei hoogwaardige luxe materialen worden gedrukt. Neem contact met mij op zodat ik je wensen en bijbehorende kosten met je kan bespreken, veel is mogelijk!

Neem contact op met mij als je vragen hebt via contact

bottom of page