top of page

Ik hou van illustreren. Ik teken met name dorpsgezichten en stadsgezichten, maar ik ben ook geïnteresseerd in enkele gebouwen en losse objecten. Ik ontdek, creëer, en maakt digitale illustraties. Voor ik het tekenen op de computer ontdekte, heb ik altijd getekend en geschilderd met de traditionele materialen. 

Trots op de gewonnen fotografieprijzen, deelname aan die expositie in het Zuiderzeemuseum, die opdrachten voor die nieuw op te richten partij of die persoonlijke opdracht voor een herinnering aan dat prachtige hotel of die kerk waar je getrouwd bent, moedigt mij aan geweldige illustraties te maken van het huis waar je bent opgegroeid of de kerk die je lief is. Het motiveert mij tekeningen te maken van de dorpsgezichten, steden en monumenten waar wij van houden.

Verras je moeder met een moederdagkado, geef je vader een verjaardagskado,  zoek een Valentijnskado voor je lief of vind een speciaal Sinterklaaskado of een uniek Kerstcadeau.

Wil je een illustratie laten maken? Wil je je huis laten tekenen of wellicht je winkel of je kantoor? Wil je een nieuw logo voor je bedrijf? Ik kan je logo ontwerpen of maak een tekening voor aan de gevel van je winkel of op je auto.

Neem contact met mij op zodat ik je wensen met je kan bespreken, veel is mogelijk!

De illustraties zijn op vier standaard formaten verkrijgbaar. 

 

verkoop:

De standaard prints zijn: 

Het papiersoort 180 gr. mat (A3 is 250 gr. mat) 

A3 formaat ingelijst met passe partout 65 euro. meer informatie

A2 formaat ingelijst met passe partout 85 euro. meer informatie

Klik op de illustratie en bestel via bestelformulier. 

 

De illustraties kunnen op elk formaat en op allerlei hoogwaardige materialen worden gedrukt. Neem contact op als je wat anders wilt en vragen hebt. Via contact.

bottom of page